16 Ağustos 2015 Pazar

Need For Speed Underground 2 İndir - Full Torrent - Tek Link


Need for Speed: Underground 2, EA Black Box tarafından geliştirilen bir araba yarışı oyunu olup Electronic Arts tarafından Mayıs 2004 yılında piyasaya sürülmüş ve Need For Speed serisinin bir parçası olma özelliği taşımaktadır. Electronic Arts’ın Need For Speed adlı araba yarışı serisi kullanıcılar arasında oldukça popüler bir oyun olmaya son hızla devam ediyor.

Need For Speed: Underground 2 indir oyununda oyuncular aldıkları arabalara çok daha güçlü performans parçaları ve daha güzel dış parçalar alabiliyorlar ve ayrıca oyun çok çeşitli logo, renk ve yapıştırmalar ile arabanın görünen ve görünmeyen parçalarının değiştirilebilmesine olanak sağlıyor. Tüm bu değişiklilleri yapabildiğiniz arabanız ile istediğiniz yasadışı sokak yarışına katılabiliyorsunuz. Ayrıca kazandığınız yarışlarda daha fazla parçanın kilidi kullanımınıza açık hale geliyor.

NFS oyunun oyuncuya verdiği “benim”, “benim eserim” hissi oldukça satınca kaçınılmaz olarak oyunun devamı olan Need For Speed: Underground 2 kısa sürede piyasada yerini aldı ve oldukça yoğun bir oyuncu kitlesince sevildi.

Need For Speed Underground 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows 2000 / ME / XP / Vista / 7
İşlemci:2.1 GHz
Bellek:1 GB RAM
Ekran Kartı:128 MB Ekran Kartı
Sabit Disk:900 MB boş alan
VİDEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder