12 Ağustos 2015 Çarşamba

Mount Blade Warband Osmanlı Mod Yaması İndir - Tek Link


Oyun dünyasında en çok tutulan ve sevilen savaş- strateji oyunu olan Mount Blade Warband Osmanlı Modu ile daha da tutulmaya başlanmış milyonlarca kişi tarafından keşfedilmeyi hak etmiş bir konuma gelmiştir.

Oyun içersindeki yeniliklerden kergitler yerine Osmanlı oluşu, lord ve leydi adları yerine Türkçe isimler ve gelen Türk sancaklar, Türk ordu toprakları oyunu oldukça kullanışlı ve ilgi çekisi hale getirmiştir. Tarihi kişilerin de oyuna eklenmesi ile oldukça gerçekçilik kazanmış bu oyun bu mod ile oynanmaya değer hale gelmiştir. II. Beyazid, Cem Sultan gibi tarihi kişiliklerin oyunda bulunması hem genel kültürü arttırıcı öğe olarak kültürel düzeyi arttırmış hem de heyecanı.

Bu yama sayesinde bu oyunu daha zevkli hale getirmek sizin elinizde. Osmanlı modunda oynan bu oyun çoğu kişi tarafından hayranlık ile oynanabilmekte ve oyunun sevilen en son serisi oluşu ile ön plana çıkmaktadır. Çok dilli özellikleri sayesinde dünyada Osmanlıya merakı olan milyonlarca kişiye kapılarını açan oyun kitlesini her geçen gün büyük oranda arttırması ile de bilinip sevilmektedir.

VİDEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder