6 Ağustos 2015 Perşembe

Euro Truck Simulator Otogarlı Otobüs Yaması İndir


Bildiğiniz üzere Euro Truck Simulator kamyoncu olma hayali olan bireylerin bu hayallerini gerçekleştirmek Euro Truck Simulator Türkiye Otobüs Modu isminde SCS Software tarafından geliştirilmiş seri halinde geliştirilmeye devam eden bir oyundur. Simulasyon oyunları arasında en iyi sürüş oyunu olan hatta bu biraz daha ileriye götürülerek direksiyon setleri ile daha gerçekçi bir vaziyet alan bir oyundur kendisi. Oyun geliştirmenin yanı sıra dünyada çok sevilen ve uğraşılan bir olay var ki o da oyunlara mod yapmaktır. Mod yapımcıları da bildiğiniz gibi oyun yaparcasına yeni modellemeler animasyonlar yaparak oyuna yapımcı desteksiz eklentiler yaparlar. İşte bu eklentilerden bir tanesi de Euro Truck Simulator Türkiye Otobüs Modu adıyla çıkan profesyonel bir simülasyon modudur.

Bir miktar İngilizceniz varsa Truck kelimesinin kamyon olduğunu fakat geliştirilen modun otobüs modu olduğunu görmüşsünüzdür. Biraz önce de söylediğim gibi mod yapımcıları da bildiğiniz oyun yapımcıları gibi bilgilidir. Bu nedenle kamyon simülasyonunu tamamen otobüs simülasyonuna çevirmişler. Sizlerde Google da aratarak bu moda sahip olabilirsiniz. Unutmayın ki bu modu oynayabilmeniz için oyunun kendisine sahip olmanız gerekmekte.

Euro Truck Simulator Otobüs Modu Kurulumu

  1. İlk olarak mod dosyalarındanı verdiğimiz linkler üzerinden indirerek arşivden çıkartın.
  2. Daha sonra "ETS Otogarlı Otobüs Modu-Oyuntorrent.net" klasörünün içindeki tüm dosyaları kopyalayarak "Belgelerim > Euro Truck Simulator > Mod" dizinine yapıştırın.
  3. Son olarak oyuna girerek mod dosyalarını aktif hale getirin ve oynamaya başlayın.

 VİDEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder