27 Ağustos 2015 Perşembe

Pes 2015 Crack İndir + Update v1.03


Kelimeyi PES 2015 ile ele almadan önce kelime anlamına bakacak olursak: Türkçe anlamı kırık veya çatlak olan crack; bir programın, oyunun açığını bulup o açıktan faydalanarak oyun ve programları ücretsiz kullanmamızı sağlar. Crack, kopya ve kayıt koruma gibi önlemleri yazılım yoluyla kırarak aşmaktır.

Crack yasal bir işlem değildir. Ancak, oyun ve müzik programlarında sıklıkla kullanılır. Crack, kaçak oyunların oynanmasını engellemek adına başlatılan bir uygulama işlemidir. PES oyun serisi orijinal cdleri oldukça yüksek ücretlidir. Bu oyun serisinin yelpazesine katılan ürünlerden biri ise PES 2015’dir. PES 2015’i bilgisayarlarına indiren kullanıcılar oyunu açamadıkları ve sürekli beyaz bir ekran çıkıyor olması konusunda ki şikayetlerini çeşitli sayfalarda, platformlarda bildirmişlerdir. Ancak crack uygulandıktan sonra bildirilen şikayetlere çözüm gelmiştir.

Crack işlemini uygulayabilmek için öncelikle oyunu normal şekilde yüklüyorsunuz, oyun yüklenirken çoğunlukla next butonu yer alır. Next butonuna tıklayarak oyunu yüklüyoruz. Oyunu yükledikten sonra masaüstünde oyunun kısa yolu oluşur. Kısa yol oluştuktan sonra bilgisayarıma sağ tuşla tıklayarak araştır diyoruz. Crack olan klasörü cdnin içinde araştırıyoruz. Crack dosyası masaüstünde oluşan simgenin aynısıdır. Bulduktan sonra yine sağ tuşla tıklıyoruz ve kopyala diyoruz. Cracki kopyaladıktan sonra masaüstüne geliyoruz ve oyunun simgesini sağ tuşla tıklıyoruz. Özellikler daha sonrasında simge bul butonunu tıklıyoruz ve yine masaüstünde ki simgeyi gördüğünüz yere sağ tuşla yapıştır diyoruz ve oyunumuz oynanmaya hazır hale geliyor.

Crack, çok fazla oyun kitlesini barındıran PES 2015’in vazgeçilmezi ve ayrılmaz bir eklentisidir. Sorunsuz program ve oyun için crack uygulayın.

Pes 2015 Güncelleme Yapma ve Crack Atma

  1. İlk olarak crack dosyalarını indirerek arşivden çıkartın.
  2. Ardından "Update" klasörüne girerek "Setup.exe" uygulamasından güncellemeyi yükleyin.
  3. Son olarak "Crack" klasöründeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırarak "PES2015.exe" üzerinden oyuna giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder