10 Ağustos 2015 Pazartesi

Mount & Blade Warband 1.158 Crack İndir - Sorunsuz Patch


Bildiğiniz üzere oyun dünyası çok geniş bir sektör fakat biz ülke olarak bu sektörün biraz gerisinde bulunuyoruz. Oyunların çoğu hatta neredeyse hepsi yurt dışı odaklı olsa da ülkemizin ilk oyunu Mount & Blade Warband. Aslına bakılırsa başlıkta görmüş olduğunuz isim serinin ikinci oyunu peki bunların dışında sizler bu oyuna nasıl sahip olabilirsiniz ? Satın almanın yanı sıra oyunun Mount & Blade Warband 1.158 Crack isminde Google da arama yaparak indirebilirsiniz. Satın almak yapımcılarının Türk olması nedeni ile desteklemek anlamına gelir fakat paranız bulunmuyorsa oyunun crackli versiyonunu yani Mount & Blade Warband 1.158 Crack sürümünü indirmeniz gerekmekte.

Peki oyunu crack yaparak oynamak isterseniz oyunda farklılıklar olur mu ? Bu tür sorularınız için cevaplarımız hep hayır olacaktır. Çünkü oyunlara crack yapılırsa her hangi bir problem yaşamazsınız fakat yapımcıların emeğine saygısızlık yapmış olursunuz. Sizin cebinizde oyuna ücret ödeyecek kadar para yoksa dediğimiz gibi oyunu crack yaparak oynayabilirsiniz. Fakat crack yapmanızı sadece oyunu denemek amacıyla oyun bitene kadar değil para biriktirene kadar oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Mount & Blade Warband Crack Atma

  1. İlk olarak crack dosyayı indirerek tüm dosyaları arşivden çıkartın.
  2. Ardından crack uygulama dosyasını çift tıklayarak çalıştırın.
  3. Karşınıza gelen pencerede sizden oyunun kurulu olduğu yerdeki "mb_warband.exe" dosyasını seçmenizi isteyecektir.
  4. Belirtilen dosyayı seçerek Start butonuna basub ve 6 mb boyutundaki crack dosyasının dizine atılmasını bekleyin. Son olarak oyuna giriş yaparak keyfini çıkartabilirsiniz.

DOSYALARI İNDİR




OYUN GÖRSELLERİ


1 yorum:

  1. Full Oyun Indir Crack Indir: Mount And Blade Warband 1.158 Crack Indir - Sorunsuz Patch >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Full Oyun Indir Crack Indir: Mount And Blade Warband 1.158 Crack Indir - Sorunsuz Patch >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Full Oyun Indir Crack Indir: Mount And Blade Warband 1.158 Crack Indir - Sorunsuz Patch >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK rY

    YanıtlaSil