6 Ağustos 2015 Perşembe

Counter Strike Source İndir - Full Torrent - Tek Link


Counter Strike Source, masa başında yeteneklerinizi gösterebilmeniz için hazırlanan muhteşem bir takım oyunudur. Oyun, yüksek kalitede gerçekçi grafikler ve yeni bölümleri gibi yüksek donanımda ürünler kullanmaktadır. Piyasadaki diğer savaş ürünlerine kıyasla daha çok tercih edilmesinin sebebi görev verme gibi yönlendirmeleri olmayıp kendi tarzınızı oluşturabilmenizdir.

Counter Strike Source; font, görünüm, genişlik gibi alanlarda kullanım rahatlığı sağlar. Tam verim alabilmeniz için steam almanızı sağlamaktadır. Bu sayede hile gibi olumsuzluklardan kolayca kurtulabilirsiniz. Oyun kurucu şirket CS 1.6 ve öncesinde çıkan cfg problemini minimize etmiştir. Bu versiyon silahları ve bombaları geliştirmekle kalmayıp takım tabanlı strateji fps türündedir. Özellikle botların yapay zekası konusunda Counter Strike Source bir hayli gelişme kat etmiştir. Sandalyenize oturup, sanki gerçek savaşın içerisindeymiş gibi hissedeceğiniz bu oyunun rağbet görmesinin bir nedeni de ateş ve vurulma olaylarını önceki sürümlere ve piyasaya göre yenilemiş olmasıdır.

Counter Strike Source, klasik oyunları değiştiren, teknoloji harikası bir oyundur. Yanı sıra güncelleme de sıklaştırılmıştır.

Counter Strike Source Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci:1.7 GHz İşlemci
Bellek:512 MB RAM
Ekran Kartı:Windows  7 (32/64-bit) / Vista / XP
Sabit Disk:1 GB boş alan
VİDEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder