6 Ağustos 2015 Perşembe

Gta 4 Crack İndir - Update Patch 1.0.7.0


GTA 4 crack indir ile açık uçlu animasyon ve macera oyunu olan gta’ya hızlı ve güvenli bir şekilde devamlılığını sürdürebilir, sıkıntısız bir şekilde oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Her yaştan kullanıcı bulunan bu oyun piyasaya sürüldüğü dönemde büyük başarılara imza atmış yaklaşık olarak 3,5 milyon civarında satılmış ve amer ikada sanayi rekorunu kırmıştır. Böylesine kaliteli bir oyunu cracklemek hiç kuşkusuz oyuna daha çok bağlanmamızı sağlayacak ve kaliteli vakit geçirme işlemini yürütmemizi sağlayacak.

Daha çok kontrol etme ve hakim olma gibi eylemler ile daha daha kaliteli oynanacak bir oyuna heyecan katması da cabası olacak. İçeriğinde 15 farklı oyunu barındırabilmesi ile bilinen bu oyunu oynarken büyük haz alacak crackleme işleminden sonra günün her saati sınırlama olmadan oyunun kaliteli hazzını hissedebileceksiniz.

Çevrimiçi ve çok oyunculu olan bu uygulama sayesinde birçok insan ile iletişime girip yarışabilecek resmen bir maceraya adım atabileceksiniz. 13 milyonu geçik kopya sayısı ile rekorlar kıran bu oyunu oynamak büyük bir ayrıcalık olacak ve sürekliliği açısından yapılacak olan bu crackleme işlemi sayesinde kalitenin gerçek anlamını kavrayabileceksiniz. Tüm zamanların en yüksek derecelendirme sayısına sahip olan bu oyunu crackelemek sadece birkaç dakikanızı alacak.


Gta 4 Patch 1.0.7.0 Yükleme ve Crack Atma

  1. Gta 4 oyununu sorunsuz oynamak için update ve crack dosyalarını verdiğimiz linkten indirerek arşivden çıkartın.
  2. Daha sonra "UPDATE V1.0.7.0" klasöründeki güncellemeyi kurun ve "crack - v1.0.7.0" klasöründeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atın.
  3. İsteğe bağlı olarak Türkçe yamayı kurarak full oyuna giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder