3 Ağustos 2015 Pazartesi

Counter Strike 1.5 İndir - Full Tek Link - Botlu


Counter Strike 1.5 yılların bile eskitemediği, genç, çocuk, orta yaşlı, herkesi yıllardır ve sıkılmadan zevk alarak oynadığı aksiyon oyunudur. 1999 Martında Gooseman tarafından yapıldı. Önce beta sürümü ile oyuncuların dikkatini çekti ardından yeni güncelleştirmelerle, yeni silahlar, komutlar, telsizler, bölümler gibi yeni güncelleştirmeler yüklendi.

Takım ve bireysel oyun anlayışına dayanan Counter Strike 1.5 bölümleri geçmekte takım oyunu çok önemli bombayı bölgeye kurmak diğer takımda iseniz bombayı patlamadan imha etmek çok önemli, takımdaki tüm herkes ölse bile iyi bir oyuncuysanız. Haritada ekibinizin öldüğü yere göre ve haritadaki sesleri dinleyerek kimin nerede olduğunu anlayabilirsiniz. Duvar ve kutu arkasına geçerek önünüzden geçecek dikkatsiz bir oyuncuyu rahatça öldürmeyi planlayabilirsiniz. Kutu arasında veya duvar arkasında sizleri bekleyen oyuncular için duvar ve kutu delen mermili silahlar alarak birkaç defa ateş ederek oyuncuları etkisiz hale getirebilirsiniz. Duvarın ve kutunun kalınlığına göre diğer tarafa geçip diğer oyuncuları da etkisiz hale getirilebilir. Rehineleri kurtararak oyundaki diğer görevleri tamamlayabilirsiniz. Online oyuncularla oynayabilir. Toplu şekilde oynayabilir veya sistem üzerinde bot denilen bilgisayar ile oynayabilirsiniz.

Turnuvaları düzenlenen Counter Strike 1.5 indir oyununun katılımı ve turnuvada, online oyunlarda birbirlerine rakip olan oyuncular yeni strateji taktikleri ile izleyenlerin ve oyuncuların alkışlarını hak eden oyunlar sergilemekte. Oyunda temel savaş taktiklerini öğrenmeli bunun üzerinden ileri düzey savaş taktiğini öğrenmek gerekli silah eğitimi ile oyuncu olabilirsiniz.

Counter Strike 1.5 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Microsoft Windows XP Service Pack 2 yada Microsoft Vista
İşlemci:Intel® Core™ 2 Duo E6600
Bellek:1GB XP / 2GB Vista
Ekran Kartı:256 MB
Sabit Disk:1 GB boş alan
VİDEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder