8 Ağustos 2015 Cumartesi

LFS Şahin Yaması İndir - Modifiyeli


Bir tür yarış simülasyonu olan LFS Şahin Yaması ile asfaltları yakmaya hazır mısınız? LFS, oyundaki araba adetini arttırmak için tasarlanmış bir şahin yamasıdır.

Piyasada bulunan LFS yamalarından müthiş bir sürüm daha çıkarılmış. Adı: LFS Şahin Yaması. LFS dediğimiz İngilizce olarak telaffuz edilen Live for Speed. Bu en son çıkan ve ortalığı kasıp kavuran oyun sayesinde artık daha heyecanlı yarışlar sizi bekliyor ve artık yarışlarınız için Şahin marka otomobil kullanacaksınız. Kurulumu ilk başta karışık gibi görünse de sorun olmayacaktır. Bu tür yarışlar, özellikle Türkiye’de Türk kullanıcıların daha fazla ilgisini çekiyor. Şahin modeli de oyunun çok daha eğlenceli ve keyifli olmasını sağlıyor.

Rakiplerine karşı güçlü olmak isteyenler için, Şahin Yaması tam da ihtiyaçları olan şey. Ayrıca LFS Şahin Yamasının kurulumunu yaptıktan sonra, diğer arabalar için yaptıkları modifiye işlemlerini Şahin için de yapabilirler. Bu sayede arabaya ayrı bir hava katılır. Similasyon yarışlarını seven çocuklar için çok keyifli ve heyecanlıdır. Ayrıca her şey bir yana bağımlı olacaksınız.

Kurulumu Beni Oku dosyasında bulabilirsiniz.

DOSYALARI İNDİR



OYUN GÖRSELLERİ


 VİDEO

1 yorum:

  1. Full Oyun Indir Crack Indir: Lfs Şahin Yaması Indir - Modifiyeli >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Full Oyun Indir Crack Indir: Lfs Şahin Yaması Indir - Modifiyeli >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Full Oyun Indir Crack Indir: Lfs Şahin Yaması Indir - Modifiyeli >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK bz

    YanıtlaSil