10 Ağustos 2015 Pazartesi

Serious Sam 2 İndir - Full Torrent - Tek Link


İlk oyunda Kahramanımız Sam yaratıklara karşı amansız bir mücadeleye girmişti ve nihayetinde gezegenimizi kurtarmayı başardı. Oyunun ikinci serisi olan Serious Sam 2 de daha gelişmiş oyun motoru sayesinde kahramanımız Sam ile birlikte birbirinden heyecanlı maceralara atılıyoruz. Oyun da ki grafiksel başarının üst düzeyde olması bize daha renkli bir dünya sunuyor. Ayrıca ses ve görüntü efektlerin de ki kalitede oyun motorunun başarısını gözler önüne seriyor.

Oyunun birçok bölümünde Kahramanız Sam ormanlar ,çöller ve bunlara benzer çeşitli bölgelerde verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyor. Serious Sam 2 indir in konusu biraz fantastik olduğu için gayet ilgi çekici duruyor. Oyunda konsey tarafından beş farklı taşı ele geçirmek ile görevlendiriliyor kahramanımız. Taşlar bir araya geldikten sonra konseyin büyük düşmanını alt etme şansımız doğuyor.

Serious Sam 2 genel itibari ile eğlenceye dayalı bir görünüm çizmiş. Düşmanlarınız kalabalık göreviniz zorlu ama unutmayınız ki Sam ile beraber düşmanları dize getirip eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Şunu da eklemek gerekirse oyunun zorluk seviyesini belirlemek de sizin elinizde. Şimdiden iyi eğlenceler.

Serious Sam 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows XP
İşlemci:Intel Pentium 4 2.0 GHz
Bellek:256 MB RAM
Ekran Kartı:GeForce 4Ti 4200
Sabit Disk:3 GB boş alan

DOSYALARI İNDİR




OYUN GÖRSELLERİ






VİDEO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder