1 Ağustos 2015 Cumartesi

Counter Strike 1.6 Bot Paketi İndir - Sorunsuz


Teknoloji zamanla ilerler ve firmalar birçok çeşit ve özellikte oyunlar çıkarırlar ama bunlardaki artış bir yana Counter Strike bir yana.Counter Strike, vazgeçilmesi zor nadir oyunlardan biridir. Bu yüzden piyasada Counter strike oyuncuları için muhteşem bir paket oluşturulmuş. Bu paket sizin kurtuluşunuz olacaktır. Bu oyun sayesinde artık tek başınıza oynamak zorunda değilsiniz. Saatlerinizi internet kafede geçirmek zorunda da değilsiniz. Bu oyun, evinizde rahat rahat oynayabileceğiniz, harita içerisinde başka botlarla kapışabileceğiniz bir oyun. Counter Strike 1.6 bot paketiyle artık çok daha ileri seviyelere yükselebileceksiniz.

Piyasadaki bu oyun denenmiş ve onaylanmıştır. Counter Strike 1. 6 Bot paketleriyle oynadığınız oyunların zorluk derecesini kendi bileğinize göre ayarlayabilirsiniz. “Ustayım” diyenler en zoru seçsin.. Bu oyun oynanırken genelde birçok haritaya bot atılmazken, eğer bu paketi indirdiklerinde bot kontrollerini kendileri sağlayacak ve istedikleri haritaya bot atabilecekler. Gönüllerince oynayabileceklerdir. Yıllara meydan okuyan Counter strike’ı her yaşta zevkle oynayabilirsiniz. Evdeki bilgisayarınıza CS 1.6 bot paketi yükledikten sonra online olarak bir çok kişiyle oyun arkadaşlığı yapabilirsiniz.

Counter Strike 1.6 Sorunsuz Bot Atma

  1. İlk olarak sizlere verdiğimiz bot paketini indirin ve arşivden çıkartarak "Cstrike" klasörünü kopyalayarak “C\Program Files\Valve” veya nereye kurduysanız o dizini açarak yapıştırın.
  2. Şimdi oyunu açarak harita kısmından bir bölüm seçin ve aşağıda bulunan cpu yapay zeka bölümüne tik atarak oyunda kaç tane bot istediğinizi girin.
  3. İşlem bu kadar, keyfini çıkarın.

DOSYALARI İNDİR



OYUN GÖRSELLERİ

1 yorum:

  1. Full Oyun Indir Crack Indir: Counter Strike 1.6 Bot Paketi Indir - Sorunsuz >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Full Oyun Indir Crack Indir: Counter Strike 1.6 Bot Paketi Indir - Sorunsuz >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Full Oyun Indir Crack Indir: Counter Strike 1.6 Bot Paketi Indir - Sorunsuz >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK hc

    YanıtlaSil