5 Ağustos 2015 Çarşamba

Fifa 15 Crack İndir - Update 4 (Çalışan)


Görsellik, gerçeklik, güncellemeler ve seriler, kolay oynama, bilgisayara yükleyerek oyunun her daim tadını çıkarmak ve zevkini yaşamak. Evet, bilgisayar oyunlarından biri olan FİFA 2015 crack oyunu oynamaktan bahsediyorum.

Harika bir oyun serüveni ve keyfi sizi bekliyor. Bilgisayar oyunu oynamanın en heyecanlı ve en gerçekçi halini yaşamaya da hazır olun. Futbol bir tutkudur muhakkak. Pekâlâ, sadece izlemek yeterli olmuyor mu? O zaman oyun ile yeni tanışacaklar için de oyunu bilip 2015 serisini oynayacaklar için de FİFA 2015 crack hazır. Bilgisayar oyununun tüm keyfi ve futbolun tüm heyecanı oyunun içinde. Futbol tutkusunu parmaklarınızın ucunda yaşamaya, oyunu kendiniz belirleyerek oynamaya ve kazanmaya başlamak için harekete geçme zamanı.

Zaman, mevcut ile yetinmeyerek daha fazlasını isteme zamanı. Bir önce ki seri tamamlanmış ve tadı çıkarılmış ise sırada yeni serisi var demektir. İmkânlar sizler için var. Öyleyse imkânları değerlendirmek ve oyun oynamanın tadını çıkarmak yine parmaklarınızın ucunda. FİFA 2015 crack ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Kazanmak, eğlenmek ve iyi vakit geçirmek için oyun sizleri bekliyor.

Fifa 15 Güncelleme ve Crack Atma

  1. İlk olarak verdiğimiz dosyayı indirerek arşivden çıkartın.
  2. Daha sonra "Update/fifa15.exe" üzerinden güncelleştirmeyi kurun.
  3. Son olarak "Crack" klasörünün içindeki tüm dosyaları kopyalayarak oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın.
  4. "Launcher.exe" uygulamasından oyuna giriş yapabilirsiniz, keyifli oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder